Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Blodsband" by Ingrid Hedström # Book PDF Kindle ePub Free

Blodsband

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Blodsband
  • Author : Ingrid Hedström
  • Release Date : January 16, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1262 KB

Description

Ett bortlÀmnat barn, en livslÄng tystnad - Astrid Sammils har inte tÀnkt sig att börja grÀva i mörka familjehemligheter nÀr hon tar ledigt frÄn sitt nya liv som teaterchef i Budapest för att komma hem till Dalarna och gifta sig. Men hon tvingas till det nÀr en okÀnd slÀkting dyker upp och vill veta vem som var far till ett barn Astrids mamma Inga som tonÄring födde i tysthet. Och Astrid börjar snart ana att Ingas mörka hemlighet Àn i dag Àr dödligt farlig.
Samtidigt sliter Dalapolisen med tvÄ mord. En kvinna i 60-ÄrsÄldern mördas bara minuter efter att hon skickat in en dikt inspirerad av den pÄgÄende MeToo-rörelsen till lokaltidningen, en dikt om ett sexövergrepp hon utsattes för som tonÄring. I en övergiven jordkÀllare hittas samma dag kvarlevorna av en tonÄrsflicka som försvann pÄ 80-talet. Astrids vÀn Carina Svahn dras in nÀr en lapp med hennes namn hittas intill kÀllarflickan. Och polisutredningen tar en ny vÀndning nÀr ett chockerande DNA-fynd knyter samman till synes orelaterade vÄldsbrott frÄn flera decennier.
I Blodsband tvingas Astrid Sammils öppna dörrar till ett förflutet hon gÀrna sett förblivit stÀngda och frÄga sig vad en verklig familj i sjÀlva verket Àr. Blodsband Àr fjÀrde delen i Ingrid Hedströms hyllade och omtyckta serie om Astrid Sammils, en dramatisk pusseldeckare om arv, dna och övergrepp, som utspelar sig mitt under Metoo-hösten 2017.
Ingrid Hedström Àr efter sin tid pÄ Dagens Nyheter vÀlkÀnd som utrikesjournalist och krönikör. Hon hyllas ofta för sin stilistiska skÀrpa och sina imponerande samhÀllsskildringar och tillhör den svenska deckareliten. Ingrid Hedström Àr uppvuxen i Dalarna men bor numera i Stockholm.


PDF Ebook Download "Blodsband" Online ePub Kindle